TJÄNSTER

VAD VI GÖR


Vi hjälper dig med det mesta, allt från omklädsel till en helrenovering av din möbel med ny sadelgjord, resårhus och stoppning.

Du väljer själv utssende och design, oavsett om det gäller nytt tyg, ullklädsel eller skinn. Vi utför även enklare snickeriarbeten för att göra din möbel stabil och som ny. Du kanske vill byta färg på din möbel? I så fall har du kommit rätt, vi målar om möbler med just din favoritfärg. Har du gymutrustning som behöver en uppfräschning så ordnar vi det. Eller behöver skoterdynan fixas inför säsongen? Japp, det löser vi oxå.


Hos oss får du alltid en offert att ta ställning till, som beskriver omfattning och kostnad. Välkommen!

DYNOR & SITTPUFFAR

Skoterdynor, dynor till fyrhjulingens vagn, segelbåten eller sittdynor till utemöbler. Vi hjälper dig att hitta rätt tyg till dina befinliga dynor, eller skapar helt enkelt nya dynor som passar ditt behov. 

OMKLÄDNING AV MÖBLER

Vi hjälper dig att hitta rätt tyg till din fåtölj, soffa eller stolsits. Ett tyg som håller bästa kvalité till ändamålet, något vi tillsammans hittar hos branschens ledande leverantörer.


GYMUTRUSTNING

Vi ser till att ditt gym alltid håller sig med fräscha och hållbara bänkar och rullar. Oavsett om det gäller att klä om till nytt eller om det krävs att utrustningen renoveras om från grunden.

KONTORSMÖBLER

Har ditt företag ett behov att föryngra era kontorsmöbler, samtidigt som ni vill bidra till ett mer hållbart samhälle genom återbruk? Vi hjälper er med detta.

TYGER & MATERIAL

Du kanske själv vill prova på att klä om din möbel, byta stoppning eller behöver verktyg för ändamålet. Vi hjälper dig att hitta rätt och beställer hem från branschens ledande leverantörer.

SKINN & LÄDER

Vi hjälper dig att hitta rätt till just din möbel, oavsett om det handlar om omklädnad, små läderdetaljer eller behandling och tvättning av befintlig möbel.