OM OSS

REBECKA LUNDMARK

Utbildad möbeltapetserare och medlem i Sveriges Tapetserarmästare.

OM OSS


Jag som driver Öviks Möbeltapetsering heter Rebecka Lundmark. Jag har gått utbildningen Möbel- och byggnadshantverk med inriktning möbeltapetsering, en tvåårig universitetsutbildning på Träakademien i Kramfors.


Mitt brinnande intresse för hantverket, att skapa nytt och ta tillvara på det gamla var det som fick mig att söka mig till detta yrke. Jag har helt enkelt hittat hem där jag får jobba med min dröm!


Jag hjälper dig med dina frågor, tankar och ideér kring hur du kan förnya din möbel. Du kanske har en gammal fåtölj som du länge gått och funderat på om den är möjlig att få fin? Eller så har du favoritsoffan hemma som börjar bli sliten, men som du så gärna vill behålla. Du kanske, precis som jag, hittar fantastiska möbler på loppis som inte går att hitta i butik? Eller, så har ditt företag ett behov av att föryngra era kontorsmöbler samtidigt som ni vill bidra till ett mer hållbart samhälle genom att återbruka befintliga möbler.


Härlig tanke va, att kunna göra om gammalt till nytt utan att behöva slänga och faktiskt köpa nytt? Just med den tanken så kommer jag in i bilden och kan omvandla den till verklighet.


Varmt välkommen till min dröm!MIN VARDAG


Det mesta av mitt arbete sker i min verkstad i Domsjö, där jag hyr mina fina lokaler av Byggtjänst AB. Med jämna mellanrum så sker även arbetet utanför min verkstad, där jag besöker mina kunder för att exempelvis mäta upp dynor till segelbåten, besöker gymmet för att räkna på ett jobb eller helt enkelt gör hembesök för att kunden inte har möjlighet att transportera möbeln till mig. Ert behov utgör helt enkelt min vardag.